Monthly Archives: maj 2016

Kokosmarkroner med hvid chokolade og citron

Dejlige store kokosmarkroner med en fin smag af citron.

8-12 store kokosmarkroner

200 g kokosflager/kokosmel
½ dl vand
2 dl sukker
1 dl hvedemel
3 dråber bitter mandelolie eller lidt mandelessens
revet skal fra en citron
75 g hvid chokolade, fint hakket
4 æggehvider
1½ knivspids salt

100 g mørk chokolade

Bland kokos med vand og lad det trække i 10 min.
Rør alle ingredienserne sammen (inkl. kokos) i en stor skål. (ikke den mørke chokolade)
Form eller sprøjt toppe for at danne markroneerne og bag dem på bagepapir ved 175 grader i ca. 15 min.
Kokosmarkronerne skal være gyldenbrune, når de er færdige.
Tag ud og lad køle på af på rist.
Smelt den mørke chokolade og dyp underdelen af markronen i chokolade, stil dem på smørpapir og/eller rist og lad chokoladen stivne.