Spidskål med radiser og ærter

spidskålsalat1
4 personer

1 spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 bundt radiser
100 g babyspinat
200 g friskbælgede ærter
1 bundt dild

Purløgscreme
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 bundt purløg
Salt og peber

Halver kålen, fjern de yderste blade samt stokken og snit kålen fint. Kram kålen godt med salt og sukker.

Rens radiserne og skær i halve skiver. Skyl spinaten og slyng den tør. Hak dilden.

Vend kål med radiser, spinat, ærter og hakket dild.

Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og hakket purløg. Smag til med salt og peber og dryp over salaten.

Tip:
Supplér evt med grønne asparges
Salaten er også god dagen efter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *