Kartoffelsuppe

4 løg – hakket groft
4 fed hvidløg – fint hakket
3/4 – 1 kg kartofler – i tern
1 rød peber – i tern
1 liter grøntsagsboullion
2 spsk. god karry
salt og peber
bredbladet persille
ristet sesamfrø

Steg løg og hvidløg 2 min i lidt olivenolie.
Tilsæt kartofler og rød peber og steg yderligere 1-2 min.
Tilsæt karry og steg kort.
Tilsæt bouillon og lad suppen koge ca. 20 min.

Tag ca. 1/3 af grøntsagerne op af suppen og stil dem til side.
Blend resten af suppen og tilsæt derefter grøntsagerne igen.
smag til med salt og peber.

Server suppen drysset med friskhakket bredbladet persille og ristet sesamfrø. Server Nanbrød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *