Pasta med tomater og salsiccia

Man kan italienske salsiccia-pølser i mange specialforretninger. Man kan købe dem i mini størrelse, men hvis du finder dem i en større version, så skær dem i skiver.

2 pers.

300 g mini-salsiccia
lidt olivenolie til stegning
250 g frisk pasta
400 g modne blomme eller cherry tomater i halve
½ bundt forårsløg, snittet
lidt olivenolie
salt og peber

Tilbehør
Salat

Rist pølserne i en smule olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte

Kog imens pastaen al dente i saltet, kogende vand. Dræn vandet fra den, men gem lidt

Vend ca. ½ dl pastavand sammen med pasta, tomater og forårsløg

Vend pølserne i, og smag til med olivenolie, salt og peber

Servér straks og gerne med salat til

TIP: Kan du ikke skaffe salsiccia, kan du bruge en anden god pølse, god bacon eller pancetta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *