Brownie – verdens bedste

2 kager på 17 x 27 cm

350 g smør
350 g mørk chokolade
6 æg
500 g sukker
kornene fra 1 stang god vanilje
225 g hvedemel
1 tsk groft flagesalt
275 g nødder – hasselnødder eller valnødder eller en blanding.

Varm ovnen op til 180 grader

Beklæd formene med bagepapir (to forme på ca. 17×27 cm)

Smelt smør og chokolade i en kasserolle, ved middel til lav varme.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn godt sammen med en håndmixer, til det bliver lysegult og luftigt.
Bland mel og salt i en skål.

Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet, og pisk så chokoladen i æggemassen.
Vend nødderne i (hasselnødderne bruges hele og valnødderne halveres inden de kommer i dejen) og til sidst vendes mel og salt i.

Kom dejen i formene, og bag dem i ca. 25-28 min midt i ovnen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *