Jordbærmarmelade med balsamico og sort peber

Ingredienser
500 g jordbær
250 g Rørsukker
4 spsk. Balsamicovineddike
2-3 tsk. sort peber, knust
1 tsk. Rød melatin + 1 spsk. Sukker

Skyl og rens bærrene og skær dem i mindre stykker ( 1/4 – 1/6)

Kog jordbærrene med syltesukkeret i 5 minutter.

Tilsæt balsamicovineddike og sort peber, og lad det koge yderligere nogle minutter, eller til den ønskede konsistens er opnået.

Bland melatin og sukker og drugs det i marmeladen under omrøring. Lad det derefter koge godt i 2 min under omrøring.

Skum omhyggeligt af, og hæld syltetøjet på varme, grundigt rengjorte glas. Luk glassene tæt, og opbevar dem køligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *