Koteletter i fad med kokosmælk

kotteletter i fad

4 personer

4 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk. karry
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
1-2 squash
250 g championg
1 bundt grønne asparges ca. 500 g
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk

Salt og peber
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt frisk korianter

Tilbehør
Kogte basmatiris
Mango chutney

Tænd ovnen på 200 grader.

Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.

Skær løgene i tynde ringe. Rens champignon og skær i skiver. Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem i snitter. Snit sukkerærter.
Flæk squashen og skær den i skiver på ½ cm.

Varm resten af olien på panden. Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt asparges, sukkerærter, squash og kokosmælk og kog op. Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.

Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.  Servér retten med kogte ris og mango chutney.

Tip
Retten kan også serveres med nudler i stedet for ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *