Penne med squash og citron pencetta

Denne ret er rigtig lækker og meget enkel at lave. Den har en frisk smag af citron og hvidløg. Både saften og skallen af citronen bruges.

4. personer

500 g penne
2 squash
3 fed hvidløg
1 frisk rød chili
5 spsk. olivenolie til stegning
skal og saft af en økologisk citron
salt og friskkværnet peber
friskrevet parmesan

evt., 500 g champion

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Skyld squashen og riv dem groft. Pil hvidløgene og hak dem fint. Snit chilien fint.

Varm olivenolien op på en pande og steg hvidløg og chili fint. Tilsæt squashen og den revne skal af citronen. Vend det rundt på panden i et par minutter og smag til med citronsaft, salt og peber.

Hæld vandet fra den friskkogte pasta og vend det i squashen. Drys med revet parmesan og server straks.

Tip. Det er lækkert at komme skivede let stegte champignon. Svampene vendes i rettet inden parmesanen drysses på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *