Broccolisalat med figner og granetæblekerner

4 personer

2 broccoli
2 skalotteløg
8 tørrede figner
1 granatæbler
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. rørsukker
havsalt og friskkværnet peber

Vask broccoliene grundigt i koldt vand og lad dem dryppe god af.

Snit broccolibuketterne fint og kom dem i en skål (gen stokkene). Skræl broccolistokkene og snit dem fint (brug gerne en kartoffelskræller) og kom dem i skålen.

Pil skalotteløgene og snit i tynde skiver.

Skær fignerne i tynde skiver

Del granatæblet i to og bank kerne ud ved at slå på skallen med en grydeske. Kom granatæblekernerne i skålen sammen med figner og skalotteløg.

Bland olie, eddike, sukker, salt og peber og vend dressingen i salaten.
Smag til og tilsæt evt. lidt ekstra salt, peber og olie.

Salaten er klar bedst sammen dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *