Aubergineruller med mozzarella og kapers

aubergineruller

4 personer

1 aubergine
1 glas pesto
1 hel mozzarella
2 spsk. kapers
3 spsk. semidried tomat
1 lille bundt basilikum
6-8 spsk. reven parmesan
olivenolie

Tænd ovnen på 200°.

Skær auberginen i tynde skiver på den lange led. Blancher dem hurtigt i kogende vand. Dup aubergineskiverne tørre med køkkenrulle. Smør hver skive med pesto.

Skær mozzarella i små terninger og fordel dem på aubergineskiverne sammen med kapers.
Hak tomaterne groft og læg dem på skiverne sammen med et par basilikumblade.

Rul skiverne om fyldet og læg dem på sammenføjningen på en bageplade med bagepapir.

Riv parmesan ud over hver rulle og dryp med olivenolie.

Bag dem i ovnen i 10-12 minutter.

Server dem til en sprød salat og et godt brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *