Mosters sommerkage

Dej:
250 g smør
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g mel
3 tsk. bagepulver

Marengsdej:
4 æggehvider
300 g sukker – tilsættes lidt af gangen
2 tsk. vaniljesukker

Drys:
200 g hakkede hasselnødder

Fyld:
2 dl piskefløde
2 dl creme fraiche
Jordbær eller andre friske bær

Smør, sukker og æggeblommer piskes godt sammen.
Mælk, mel og bagepulver tilsættes.

Æggehvider piskes stive sammen med vanilje og sukker – sukker der tilsættes lidt af gangen.

Dejen kommes i en bradepande på ca. 30×40 cm (formen skal enten smørres og meles godt eller fores med bagepapir)
Marengsdejen kommes ovenpå.
De hakkede nødder drysses på.

Bages ved 200 grader i ca. 30 min.

Når kagen er afkølet kommes flødefyldet på (flødeskum og cremefraiche rørt sammen) og kagen pyntes med en masse friske jordbær eller andre bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *