Grillet fennikel med gedeost og krydderurter

grillet fennikel

4 personer

2 fennikel
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 bundt forårsløg
30 g græskarkerner
1 håndfuld krydderurter fx kørvel, persille, basilikum, grøn
100 g blød gedeost (evt. fetaost eller mozzarella)
2 spsk. olivenolie

Skær toppen af fennikel og flæk dem. Skær dem eventuelt i kvarte. Pensl fennikel med olien og krydr med salt og peber. Grill fennikel ved middelvarme på alle sider, til de er gyldne og føles møre.

Snit forårsløg og rist græskarkernerne på en tør pande ved svag varme. Hak krydderurterne. Vend fennikel med forårsløg, græskarkerner og krydderurter. Top med smuldret gedeost og dryp olien over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *