Langtidsstegt lammekølle med rødvin, balsamico og rødløg

6. pers.

1 lammekølle
2 hvidløg
3-4 rødløg
1 dl. balsamico
2 dl. rødvin
Salt og peber
Olivenolie

Tænd for ovnen – 150 grader.

Lammekøllen gnides med olivenolie, salt og peber

Rødløg skøres i både og hvidløg pilles og begge lægges i et ovnfast fad. Rødvin og balsamico hældes ved.
Lammekøllen lægges ovenpå løgblandingen.

Lammekøllen stege i 4 timer ved 150 grader. Undervejs overhældes køllen hver halve time med rødvin/balsamicoblandingen i fadet. Tilsæt evt. mere salt og peber.

Serveres sammen med Jonathans spidskålsalat (tilsat Erdembønner) og små kartofler der bliver bagt med den sidst times tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *