Grønkålssalat med æbler og valnødder

4 personer

2-3 æbler, f.eks Cox Orange eller Ingrid Marie
3 dl hakket grønkål
1 lille rødløg
Kerner af 1 granatæble

Dressing
1 spsk grov dijonsennep
2 spsk olie
1 spsk lys vineddike evt. hvid balsamico
Salt og peber
35 g valnøddekerner

Fjern kernehus fra æblerne og snit dem fint.

Fjern stokken fra grønkålen og snit bladenen meget fint. Drys ½ tsk fint salt og ½ tsk sukker over kålen og kram den godt, så grønkålen falder sammen. På den måde bliver kålen langt mere delikat at spise. Eller køb en pose vasket og hakket grønkål.

Skær løg i små tern. Bland det hele sammen med granatæblekerne.

Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten.

Drys med valnøddekerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *