Svampemad med kantareller

2. pers.

2 skiver godt brød – gerne et godt surdejsbrød
1 bakke rensede kantareller
1 finthakket skalotteløg
2 spsk. hakket bredbladet persille
1 tsk. fintrevet citronskal (økologisk citron)
lidt høvlet hård ost, f.eks. vesterhavsost
2. spsk. smør
Balsamico
Olivenolie
Salt
Friskkværnet peber

Smør brødet med olivenolie og steg dem sprøde på den ene side på en grillpande.

Skru en anden pande op for fuldt varme og kom 1 spsk. smør på panden.

Når smørret er bruset af kommes kantarellerne på panden.

Efter et par minutter tilsættes løg, citronskal og persille og resten af smørret

Lad det hele stege endnu et par minutter

Hæld svampeblandingen i en skål

Stil panden tilbage på varmen og hæld list balsamico på og kog ind til en sirup.

Anret svampeblandingen på det stegte brød (den stegte side opad) og høvl lidt ost på og til sidst lidt balsamicosiruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *