Totillias-wraps med krydrede rejer, grapefrugt, avocado og kål

2 personer

½-1 pakke tortillas (hvede)
½ spidskål – snittet fint
1 avocado  -i tern
½-1 jalapeño-chili -i tynde skiver
1 grapefrugt  – fileteret
1 bundt koriander – hakket groft
1 rødløg – i slanke både
1 pakke store rejer (160 g varmvandsrejer)
½-1 brev buena vista-krydderiblanding
1 bæger græsk-inspireret yoghurt (1 dl)
Eddike
Olie
Salt og peber
rørsukker

Skyl og klargør grøntsager, grapefrugt, koriander og jalapeño som angivet i ingredienslisten.
Anret spidskål, avocado, jalapeño, grapefrugt og koriander på et stort fad.

 Kog ½ dl vand, ½ dl sukker og ½ dl eddike op i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Kom rødløget i, og lad det simre i 2-3 min. Tag kasserollen af varmen, og lad løget trække i lagen indtil spisetid.

 Varm en pande godt op, tilsæt olie, og steg rejerne i 1-2 min. ved høj varme. Smag til med buena vista-krydderi, salt og peber, og tag rejerne af panden.

Varm tortillas op på en tør pande

Fyld lune tortillas med kål, avocado, grape, stegte rejer, jalapeño, koriander, lynsyltede rødløg og yoghurt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *