Ovnbagte figner med gedeost, honning og valnødder

4 pers.

80 g gederulle
4 friske modne figner
Flydende honning
4 valnødder
2 kviste frisk rosmarin
Salt
Friskkværnet peber

Forvarm ovnen på 200 °C

Efter at du har skyllet fignerne, skæres et kryds i toppen og ned til midt i fignerne.

Skær 4 skiver Soignon økologisk gederulle og placer en skive nede i hver figen i ‘krydset’.

Dryp herefter med flydende honning og drys med den friske rosmarin.

Hak valnødderne og placér dem ovenpå.

Kværn til sidst med peber og et lille strejf salt.

Bag dine figner med gedeost i ca. 15 min.

Servér de ovnbagte figner med gedeost med det samme som en lille snack, dessert eller som en forret med grøn salat til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *