Arabiske frikadeller

Ca. 25 små frikadeller

700 g hakket lammekød eller oksekød
1 æg
150 g (ca. 1) løg
1 nip tørret mynte
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt allehånde
6 spsk hakket persille
3 spsk hakket frisk koriander
1 nip chilipuvler eller cayenne
1 tsk salt
olivenolie

Løget rives på et råkostjern
Krydderurterne hakkes fint
De blandes godt med de øvrige ingredienser til en fars, som hviler min. ½ time i køleskaber
Farsen trilles til små frikadeller, der steges i olien ved mellemstærk varme i 12-15 min

Tip:
Hvis man skal lave frikadeller i store portioner, kan man bruge dem på panden og stege dem færdig i ovne ved 200 grader i 10-15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *