Indisk curry med yoghurt

1/2 kg lamme- eller oksekød
2 grønne Chilipebre
2-3 løg olie et stykke frisk Ingefær
1 fed Hvidløg 1 tsk. malet Koriander
1/2 tsk. Gurkemeje
1 nip malet Nellike
2 tomater i både
1/2 liter yoghurt
1 tsk. garam masala
lidt malet Kardemomme
1 tsk. malet spidskommen
lidt malet kanel
1 tsk. salt

Skær kødet i små stykker. Hak chilipebre og løg.
Varm olien i en stor pande eller gryde.
Steg chili, løg, presset hvidløg og ingefær skåret i små stykker, rør godt imens.
Læg kødet ved, og steg det i ca. 10 min.
Tilsæt krydderierne og tomaterne. Kog det hele til vandet fra tomaterne er kogt ind.
Tilsæt yoghurt.
Retten skal småkoge til kødet er mørt og yoghurt og grøntsager er blevet til en tyk sovs (ca 40 min)

Serveres med ris og evt. brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *