Panang karry – kødboller i karry på thai

500 g hakket oksekød
2 tsk. Panang karrypasta
2 tsk. hvidløg – finthakket
5 kaffir limeblade
1-2 løg – i smalle både
1 ds. kokosmælk (400 ml) og lidt vand
2-3 spsk. groft jordnøddesmør
2-3 spsk. fiskesovs
1 spsk. sukker
50 g smør

Oksekødet formes til små kødboller, gennemsteges i smør og stilles til side.
Steg derefter karrypasta, hvidløg og kaffir limeblade i fedtstoffet fra kødbollerne og tilsæt løgbådene.
Kom kokosmælken i og derefter jordnøddesmørret under omrøring.
Smag retten til med fiskesovs og sukker.
Fortynd evt. sovsen med lidt vand, den må ikke være for tyk
Opvarm til sidst kødbollerne i sovsen

Retten serveres med ris og grøn salat og evt. frisk koriander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *