Græsk farsbrød

4 pers.

1 dl løse ris
1½ dl vand
½ tsk. groft salt

250 g hakket svinekød
250 g hakket lammekød
1 æg
1 dl . salt
friskkværnet peber

Fyld:
2 spsk. friskhakket persille
½-1 fed knust hvidløg
1 lille hakket zittauløg
100 g feta
20 g smør

Kom risen i kogende vand med salt og kog risen efter anvisningen på posen
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars
Tilsæt de kogte let afkølede ris
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri
Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød – begynd og slut med fars
Fordel smørklatter over farsbrødet og bag det ved 200 grader midt i ovnen i ca. 60 min

Farsbrødet serveres sammen med taziki og nye kartofler eller ovnbagt katoffelbåde

Tip:
I stedet for lammekød, kan anvendes oskekød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *