Gado Gado – indonesisk jordnøddesauce

1 stort krus hakket løg
2 fed hvidløg
1 stort krus jordnøddesmør
1 tsk. honning
1/4 tsk. caennepeber
saften af 1 citron
1-2 tsk. peberrodscreme
1 lauerbærblad
1 tsk. cidereddike
3 store krus vand
½-1 tsk. salt

Svits smør, løg, hvidløg, lauerbærblad, peberrod ca. 1 min
Tilsæt vand og rør godt rundt
Kom resten i og rør
Koges i 30 min

Serveres sammen med jasminris samt et udvalg af frugt og grønt (ikke kogt):

banan – skiver
æbler – skrællet og i både
gulerødder – i tynde skiver
bladseleri – i tynde skiver
nødder
rosiner
kokosmel
bønnespire
sukkerærter
og ……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *