Tunmousse

8-10 pers.

2 ds. Tunfisk naturel a ca. 200 g
200 g blødt smør
1 dl creme fraiche 18%
1-2 tsk. citronsaft
½ tsk. groft salt friskkværnet peber

Tilbehør:
Brøndkarse
Ristet brød eller flute

Hæld olien fra tunfisken
Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel
Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Rør det hele sammen og smag moussen til
Fyld moussen i en postejform eller skål
Stil den tildækket i køleskabet mindst ½ dag
Pynt med brøndkarse før serveringen

Tip:
Man kan også anrette moussen portionsvis med salatblade, brøndkarse og citronbåde.
Moussen kan kommes i små portionsforme før det stilles i køleskabet og ved serveringen vendes moussen ud på tallerknerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *