Squash-tærte

Dej:
150 g mel
100 g smør
100 g kvark

Fyld:
250-300 g squash
175-200 g fete – revet
1 tsk. oregano
3 æg
2½ dl fløde+piskefløde

Dejen samles og hviler koldt i mindst 1 time.
Rul derefter dejen ud og kom den i tærteformen.
Bunden prikkes med en gaffel og står køligt ½ time
Riv squash groft, drys med 1 spsk salt og lad den stå ½ time, så vandet trækkes ud
Efter ½ time skylles squashen for salt og væden vrides fra
Fetaen rives Squash, feta og oregano blandes og fordeles i tærtebunden
Æg, fløde og peber piskes sammen og hældes over fyldet.
Bages ved 200 grader i ca. 35 min.

Tærten serveres med tomatsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *