Orientalsk mørbrad

4 pers.

2 mørbrader
2 æbler
2 løg
75 g smør
2 tsk. karry
salt
2-3 spsk. mango-chutney

Mørbraderne afpudses, ridses én gang på langs og bankes let ud
De brunes på panden i en del af smørret og deles derefter i mindre stykker på tværs og lægges drysset med salt i et ildfast fad
Æbler og løg skæres i terninger og vendes i resten af smørret på en pande
Karry tilsættes og det hele steges lidt under omrøring
Blandingen fordeles over kødet Mangochutney hakkes let og fordeles over æble-løg blandingen
1 kop vand tilsættes
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. ½ time

Serveres med jasminris

Tip:
I stedet for mørbrader, kan man bruge svinekoteletter – 8 stk. Koteletterne steges i smør på en pande 5-7 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen og lægges i et ovnfast fad. Herefter anvendes samme fremgangsmåde som med mørbraderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *