Spidskålssalat med blåbær og mandler

Antal: 4 pers.

½-1 spidskål i smalle strimler
3 spsk blåbær
20-40 mandler
1-2 spsk. teriyaki, eller soya
1 tsk. smør
1 håndfuld bredbladet persille

Olie/eddike dressing (vinaigrette)
3 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 nip flagesalt
sort peber, friskkværnet
1 tsk. honning
1 tsk. Dijon sennep

Pisk dressingen sammen.

Vend den snittede hvidkål grundigt i dressing.

Varm smør op på en pande, rist mandlerne og afslut med at komme teriaky eller soya på panden, som lige får lov at bruse af og fordele sig på mandlerne.

Server hvidkålssalaten med et drys blåbær eller æble, ristede mandler og et drys bredbladet persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *