Spicy kylling med rabarber

kylling med rabarber

Kylling og rabarber klæder hinanden rigtig godt – her i en ny og eksotisk krydret version med grøn karry, sorte ris og spinat.

4. personer

100 g sorte fuldkornsris, eller brune ris
200 g rensede rabarber
½ dl æbleeddike
½ dl sukker
4 kyllingebryster uden skind og ben
1 spsk koldpresset rapsolie
2 tsk grøn karry
1 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
100 g babyspinat
Salt og peber
1 hovedsalat

Kog fuldkornsrisene som angivet på emballagen.

Skær rabarberne i stykker á ca. 2 cm. Kom rabarber, eddike og sukker i en gryde og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.

Skær kyllingen i strimler. Varm olien på en slip-let pande. Tilsæt grøn karry og steg kyllingen sammen med presset hvidløg og ingefær. Vend godt rundt undervejs. Steg til kyllingen er mør.

Skyl spinaten godt og slyng den tør. Vend spinat med kylling til den falder sammen. Tag kyllingen af panden og smag til med salt og peber.

Server kylling med ris og rabarber i salatbladene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *