Lakserillette med krydderurter, karse og ristet rugbrød

10 personer

1 bundt purløg
1 bundt dild
3 dl creme fraiche 6%
3-4 tsk. dijonsennep
salt og sort peber
500 g varmrøget laks
4 tynde skiver groft rugbrød
2 små bakker karse

Snit purløg og dild meget fint.

Rør creme fraiche sammen med sennep og de fintsnittede urter, og smag til med salt og peber.

Pluk laksen i små stykker og vend den i.

Skær rugbrødet ud i 10-12 stykker (stænger)og rist det i ovnen ved 185-200°, indtil det er gyldent og sprødt. Køl brødet af på en rist.

Fordel lakserilletten i 10 små glas (evt. med en sprøjtepose eller frysepose), klip karsen, og pynt glasset med karse og ristet rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *