Lasagne med spinat og hytteost

4. Pers.

1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 1⁄2 tsk oregano
1 tsk rosmarin
2 spsk tomatpuré
2 ds hakkede tomater
450 g hytteost
2 æg
2 spsk parmesanost
1 tsk salt
1⁄2 tsk peber
2 håndfulde spinat
ca. 6 lasagneplader
evt. 75 g mozzarella ost (revet)

Hak løg og hvidløg fint. Svits det i olien, indtil løgene er glasklare. Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt. Tilsæt herefter oregano, rosmarin, koncentreret tomatpuré og hakkede tomater. Lad saucen simre 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.

Blend hytteosten med æggene, parmesanost, salt og peber.

Skyl spinaten grundigt, og lad den tørre godt.

Find et ovnfast fad frem, og start med at lægge ca. en tredjedel af kødsaucen i bunden af fadet. Fordel ca. en tredjedel af hytteostesaucen ovenpå kødsaucen, og dæk med den ene håndfuld spinat. Kom halvdelen af lasagnepladerne ovenpå. Gentag samme fremgangsmåde med det næste lag og det øverste lag. Undlad dog at komme spinat på det øverste lag. Slut eventuelt af med et lille drys revet mozzarellaost.

Bag lasagnen 30-35 minutter ved 200 grader.

Server med spidskål-avokado salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *