Bulgur go green

image

 

4 personer

Ingredienser
2 dl bulgur

Krydderurtepesto
2 dl krydderurter fx basilikum, persille, kørvel, purløg
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
50 g mandler
1 dl olivenolie
Saft af ½ citron
Salt og peber

1 agurk
100 g babyspinat
Salt og peber

Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie. Blend til en pesto. Smag til med citronsaft, salat og peber.
Skær agurk i små tern. Skyl og slyng spinaten. Vend bulgur med krydderurtepesto, agurk og spinat.
Servér salaten til fx fisk, kylling eller grillstegt kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *