Blandede salater med emmentaler i salsa verde

300-400 g blandede salater (f.eks iceberg, raddicio og frisée)
100 g emmentaler

Salsa verde:
6 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 håndfuld persilleblade
1 stor håndfuld basilikumblade
2 spsk. kapers
2 fed hvidløg
salt og peber

Salaterne brækkes i passende stykker, skylles i en skål i flere hold vand.
Afdryppes og tørres i et viskestykke.
Emmentaleren skæres i tynde skiver evt. med en osteskærer, og herefter i rektangler
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til – pas på med saltet, da kapers er meget salte
Osten og salsaen blandes – trækker gerne, hvis der er tid
Osten blandes med salaterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *